KLASSA användarforum 14/12

Tack för ert engagemang och deltagande under KLASSA Användarforum den 14/12!

Den senaste digitala informationsträffen blev en fantastisk möjlighet att fördjupa oss i KLASSA 4. Ett stort tack till er alla som deltog och gjorde träffen så givande.

Nyheter och nya funktioner: Under träffen presenterade vi de senaste nyheterna och funktionerna i KLASSA 4. Det var spännande att dela dessa förbättringar och se ert engagemang och intresse för plattformens utveckling.

Framtidsspaningar: Vi tog även tillfället i akt att blicka framåt och dela våra visioner och framtidsspaningar för KLASSA. Er input och reflektioner kring dessa är värdefulla för oss, och vi uppskattar den dialog som skapas kring hur KLASSA fortsätter utvecklas.

Kommande tillfällen: För er som missade träffen eller vill delta igen finns det goda nyheter! Det kommer att finnas fler tillfällen att delta och ställa frågor under kommande år. Nästa användarträff äger rum kl. 13:00 den 13 maj 2024 på Malmö Live. Vi ser fram emot att fortsätta dessa givande samtal och diskussioner med er.

Presentationen: För att göra informationen mer tillgänglig för er alla har vi nedan länkat till presentationen från träffen.

Tack än en gång för ert deltagande och engagemang. Vi ser fram emot att fortsätta denna resa tillsammans med er!

Nedan finner ni presentationen från informationsträffen. Om ni har ytterligare frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss på klassa@skr.se

Användarforum #3

 

  • Senast ändrad: 2023-12-29 21:34
  • #KLASSA